Informaţii generale

Documentele pentru campanii umanitare se depun la Comisia de ordine publică. Avizul de publicitate temporară pentru campanii umanitare poate fi de tip mesh, banner, steaguri publicitare pe stalpi sau pe suporti independenti existenti, indicatoare publicitare directionale, montare corturi.

Locaţiile unde se vor monta publicitate temporară tip structuri publicitare autoportante şi a proiectelor publicitare speciale trebuie să respecte prevederile art. 15, 16, 17, 40, 41, 43 din Legea 154/2017 pentru modificarea și completarea Legii nr. 185/2013 privind amplasarea și autorizarea mijloacelor de publicitate.

Pentru publicitate temporară tip panou publicitar mobil 0,5*0,9 pe trotuare cu lăţime minimă 2 metri denumirea societăţii comerciale trebuie sa fie inscripţionată în partea de SUS, centrală a panoului/sistemului publicitar.

La Avizul Direcţiei pentru Cultură, Culte şi Patrimoniu Cultural Naţional al judeţului Timiş (dacă este cazul) pentru montare sisteme publicitare în zona de monumente istorice – vă rugăm să anexati şi Planurile cu sistemele publicitare aprobate (,,vizate spre neschimbare’’).

În cazul contractelor de publicitate întocmite între prestatorul şi beneficiarul serviciilor de publicitate – în altă localitate decât Timişoara – acesta se poate transmite pe adresa de mail: [email protected] sau [email protected]  ANEXAND ȘI ORDINUL DE PLATĂ.  

Selecție caz

Solicitantul este
Se montează în zonă de monumente istorice?
Tipul avizului publicitar temporar necesar:

Documente necesare

Selectați mai sus cazul în care vă aflați

Pași

  1. Depune documentele online
    Este necesară selecția cazului pentru a continua
  2. Trimite cererea
  3. Descarcă avizul din contul tău

Este utilă această pagină?